«Θέλει πολύ τον Μπακασέτα στη Φενέρ ο Μπουλούτ»

«Θέλει πολύ τον Μπακασέτα στη Φενέρ ο Μπουλούτ»

Ο Τάσος Μπακασέτας πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Τουρκία με την Αλάνιασπορ και η Φενέρμπαχτσε έχει στην κορυφή της λίστας της τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει «αναγεννηθεί» στην Αλάνιασπορ και συνεχίζει να εντυπωσιάζει και τη φετινή χρονιά, με αποτέλεσμα όλα τα… φώτα να είναι στραμμένα πάνω του. Τόσο η Φενέρμπαχτσε, αλλά κι άλλες ομάδες του τούρκικου πρωταθλήματος (Γαλατασαράι, Μπασακσεχίρ) ενδιαφέρονται για τον παίκτη και τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Ο πρώην προπονητής του στην Αλάνιασπορ και νυν της Φενερμπαχτσέ, Ερόλ Μπουλούτ προσπάθησε να τον πάρει στην Φενέρ το καλοκαίρι, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα προσπαθήσει και πάλι τον Ιανουάριο. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της «Spor.haber7», ο πρώην μέσος της ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή της λίστας του Μπουλούτ και οι νέες επαφές για την απόκτησή του έχουν ξεκινήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φενέρ θα κάνει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ και θα δώσει παίκτες που δεν υπολογίζει στην Αλάνια για να μπορέσει να μειώσει την απόσταση, ενώ η ρήτρα αγοράς του Μπακασέτα είναι στα 5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ