Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι φουλάρουν για Μπακασέτα

Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι φουλάρουν για Μπακασέτα

Οι δυο «μεγάλοι» του τούρκικου πρωταθλήματος κινούνται για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, που πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με την Αλάνιασπορ.

Η φετινή πορεία της Αλάνιασπορ στο τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλή, με τους Έλληνες να είναι πρωταγωνιστές στην ομάδα. Όμως ο βασικός συντελεστής της πορείας της τούρκικης ομάδας είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος με τις αγωνιστικές του επιδόσεις έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγάλων του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «hurriyet», ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο, τόσο της Γαλατασαράι, όσο και της Φενέρμπαχτσε.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως το όνομα του αρχηγού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είχε γραφτεί ξανά και για τις δύο ομάδες, όμως τότε δεν είχαν προχωρήσει οι επαφές τους με την Αλάνιασπορ λόγω των απαιτήσεων της.

Πλέον οι δύο ομάδες έχουν επανέλθει και προσπαθούν να βρουν φόρμουλα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν μετρά 17 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ, με τον Μπακασέτα να αποτελεί ένα από τα σημαντικά γρανάζια στην μηχανή της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ