Αγγλία : Τα «κρέμασε» δύο μέρες πριν παίξει στο Γουέμπλεϊ, για να γίνει «τατουατζής»!

Αγγλία : Τα «κρέμασε» δύο μέρες πριν παίξει στο Γουέμπλεϊ, για να γίνει «τατουατζής»!

Μια απίθανη ιστορία έλαβε χώρα στην Αγγλία, με τον ποδοσφαιριστή της Νιούπορτ, Σον Ριγκ, να αποφασίζει να σταματήσει το ποδόσφαιρο για να γίνει tatoo artist:! Κι όλα αυτά δύο μέρες πριν η ομάδα του παίξει στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Τότεναμ.

Είναι κάποιες φορές που λες ότι «αρκετά με ό,τι κάνω, ώρα να κυνηγήσω τ’ όνειρο μου». Κάτι τέτοιο μάλλον σκέφτηκε και ο Σον Ριγκ, ποδοσφαιριστής της Νιούπορτ που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τι έκανε ο εν λόγω κύριος; Αποφάσισε τη Δευτέρα (5/2) να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να κάνει αυτό που πάντα ήθελε: να γίνει tattoo artist! Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο 29χρονος επιθετικός πήρε αυτή την απόφαση δύο μόλις ημέρες πριν η ομάδα του αγωνιστεί στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Τότεναμ για το Κύπελλο Αγγλίας.

«Η τέχνη μου άρεσε από το σχολείο. Όταν έπαιζα στην Πόρτ Βέιλ και έκανα κάποια τατουάζ στο Stoke-on-Trent πριν μερικά χρόνια, έγινα φίλος μ’ έναν tattoo artist και με πήρε σαν μαθητή μερικής απασχόλησης» είχε εξηγήσει ο Ριγκ στην Evening Standard το 2014.

«Πήγαινα στο στούντιο του μετά από την προπόνηση και καθόμουν εκεί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το στούντιο ήταν περίπου δύο λεπτά από το γήπεδο μας, κάτι που ήταν ιδανικό, οπότε αυτή η κατάσταση μου έδωσε κάποια εμπειρία και με βοήθησε να μάθω το επάγγελμα. Ο καλύτερος τρόπος γι’ αυτό είναι να γίνεις μαθητής σ’ έναν καλό tattoo artist» συνέχισε και κλείνοντας είπε:

«Βλέποντας στο μέλλον, χρειάζεσαι κάτι για να απασχολείσαι όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Ακόμα και όταν παίζεις μπορεί να πάθεις έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που να τελειώσει την καριέρα σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ