Καρσελά : «Δεν μετανιώνω που πήγα στον Ολυμπιακό»

Καρσελά : «Δεν μετανιώνω που πήγα στον Ολυμπιακό»

Ο Μεχντί Καρσελά παρουσιάστηκε επίσημα από τη Σταντάρ Λιέγης και μίλησε για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι δεν μετάνιωσε για την απόφαση του να παίξει στους Ερυθρολεύκους. Παράλληλα, αποκάλυψε και τους λόγους αποχώρησης τους από την Ελλάδα.

Η Σταντάρ Λιέγης διοργάνωσε μια ειδική τελετή για να παρουσιάσει την επιστροφή του Μεχντί Καρσελά στη βελγική ομάδα, παρόλο που ο ίδιος έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Λόκερεν, όπου μάλιστα έδωσε και την ασίστ στο τρίτο γκολ των Κόκκινων.

Ο Μαροκινός εξτρέμ μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και τόνισε: «Δεν μετανιώνω που πήγα στον Ολυμπιακό. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Γνώρισα μία καινούργια χώρα, αγωνίστηκα σε καλά παιχνίδια στο Champions League και κρατάω τους 4-5 πρώτους μήνες εκεί, όπου όλα πήγαν καλά εκεί για μένα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά και στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τους Ερυθρόλευκους.

«Είχα συμφωνήσει με την Σταντάρ Λιέγης εδώ και τρεις εβδομάδες. Είχα συναντήσει τον Ολιβιέρ Ρενάρ στην Ελλάδα και είχαμε δώσει τα χέρια.

Ο Όσκαρ Γκαρσία ήθελε να με κρατήσει. Μιλήσαμε αρκετές φορές μετά την άφιξή του. Μου έλεγε ότι μαζί του θα αισθανόμουνε πιο άνετα στο κλαμπ, αλλά το πρωτάθλημα δεν μου έλεγε πολλά. Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος πιο ανθρώπινος που έφυγα.

Δύο φορές μου διέρρηξαν το σπίτι μου, δεν πήγαινε άλλο. Είναι δύσκολο να μείνεις άλλο εκεί, όταν η κόρη σου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, που φορούσαν μάσκες. Χρειάστηκε να της πω χιουμοριστικά ότι ήταν εξαιτίας του Haloween για την ηρεμήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Καρσελά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ