Ντέρμπι του Μάντσεστερ με φόντο μία θέση στον τελικό!

Ντέρμπι του Μάντσεστερ με φόντο μία θέση στον τελικό!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει απόψε, βράδυ Τετάρτης (6/1, 21:45) τη Μάντσεστερ Σίτι, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Στον τελικό περιμένει ήδη η Τότεναμ.

Μία σπουδαία αναμέτρηση, ένα μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (6/1). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο πρώτος ημιτελικός του Carabao Cup διεξήχθη χθες (5/1), με την Τότεναμ να επικρατεί 2-0 της Μπρέντφορντ και να περνάει στον τελικό της διοργανώσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου στο «Γουέμπλεϊ». Τα «σπιρούνια» θέλουν να ακολουθήσουν οι ομάδες του Μάντσεστερ, ωστόσο μία μονάχα από τις δύο θα τα καταφέρει. Θα είναι οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ή εκείνοι του Πεπ Γκουαρντιόλα;

Ο αγώνας είναι μονός (ενώ ήταν διπλοί τα προηγούμενα χρόνια) για να εξοικονομηθεί χρόνος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει η διαδικασία της παράτασης και αν χρειαστεί εκείνη των πέναλτι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σόλσκιερ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Έντινσον Καβάνι, ενώ ο Γκουαρντιόλα δεν θα έχει μαζί του απόψε τους Έντερσον, Τόρες και Γκαρσία. Πιθανώς θα επιστρέψουν οι Κάιλ Γουόκερ και Γκάμπριελ Ζεσούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ