Πάντερμπορν – Μπάγερν Μονάχου 0-6

Πάντερμπορν – Μπάγερν Μονάχου 0-6

Κανένα έλεος δεν έδειξε η Μπάγερν Μονάχου στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Πάντερμπορν για το Κύπελλο με τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη με σκορ 6-0.

Ακόμα… σκοράρει η Μπάγερν Μονάχου στο εκτός έδρας ματς του Κυπέλλου απέναντι στην Πάντερμπορν με τους πρωταθλητές Γερμανίας να παίρνουν τη νίκη με σκορ 6-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιουπ Χάινκες από νωρίς μπήκαν αγριεμένοι και πήραν το προβάδισμα με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν στο 19′. Αλλά δεν έμειναν εκεί. Ήθελαν και άλλα γκολ.

Έτσι, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 25′ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσι με τον Τζόσουα Κίμιχ να «γράφει» το 3-0 και στην ουσία το ματς να λήγει πολύ πιο πριν το τελευταίο σφύριγμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν δεν σήκωσε το πόδι της από το «γκάζι», με αποτέλεσμα να έρχεται το ένα γκολ μετά το άλλο.

Το 4-0 έγινε από τον Τολισό στο 55′. Ωστόσο, μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε «μιλήσει» ο Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός επιθετικός το έκανε λίγο πριν το τέλος όταν με τα δικά του γκολ στο 86′ και το 88′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ