Ο Πέλκας σκόραρε και νίκησε τους Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα (vid)

Ο Πέλκας σκόραρε και νίκησε τους Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα (vid)

Η Φενερμπαχτσέ νίκησε την Αλάνιασπορ των τριών Ελλήνων με 2-1, με τον Πέλκα να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο Πέλκας βγήκε νικητής στη μάχη με τους Τζαβέλλα, Σιώπη και Μπακασέτα, με την Φενέρ να επικρατεί με 2-1 της Αλάνιασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα και τον διεθνή άσο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στο 70’ αξιοποίησε την πάσα του Τουφάν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Πέλκα στο πρωτάθλημα, όπου μετράει επίσης και τέσσερις ασίστ.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 12’ με γκολ του Γκουμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 81’ με πέναλτι. Με αυτή τη νίκη η Φενερμπαχτσέ ανέβηκε στη δεύτερη θέση και είναι στο -2 από την Μπεσίκτας, ενώ η Αλάνιασπορ έμεινε τέταρτη με 30 βαθμούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι τέσσερις Ελληνες αγωνίστηκαν βασικοί, με τον Πέλκα να γίνεται αλλαγή στο 87’ και τον Σιώπη στο 60’, ενώ οι Μπακασέτας και Τζαβέλλας αγωνίστηκαν σε όλο τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε το γκολ του Πέλκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ