Κλοπ : «Βγάλαμε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο»

Κλοπ : «Βγάλαμε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Άστον Βίλα.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε… σκούρα για ένα ημίχρονο απέναντι στην Άστον Βίλα για το FA Cup, αλλά έδειξε σοβαρό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και επικράτησε με 4-1, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο τεχνικών των Reds, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο μέρος, ενώ αναφέρθηκε και στο σπουδαίο επερχόμενο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/1).

«Τα παιδιά τα πήγαν μια χαρά. Σκοράραμε στην αρχή ένα όμορφο γκολ, αλλά δεν δώσαμε τις σωστές πάσες σε μερικές περιπτώσεις και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα.

Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αμυνόταν και δεν είχαμε αρκετούς αποδέκτες για τις πάσες μας, κάτι που οδήγησε πολλά σουτ πάνω στον τερματοφύλακα τους στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο μας ημίχρονο ήταν καλύτερο, γιατί αλλάξαμε πράγματα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά συνολικά ήταν καλύτερο.

Έχουμε 8 ημέρες μέχρι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε πολλούς παίκτες εκτός ρυθμού, αλλά θα το φροντίσουμε. Ο ρυθμός για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικός, οπότε τώρα που έχουμε τον χρόνο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στην προπόνηση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ