Αζάρ : Ανακηρύχθηκε κορυφαίος Βέλγος ποδοσφαιριστής του 2017

Αζάρ : Ανακηρύχθηκε κορυφαίος Βέλγος ποδοσφαιριστής του 2017

Ο Εντέν Αζάρ βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος Βέλγος ποδοσφαιριστής για το 2017, για τα κατορθώματα του με την Τσέλσι αλλά και την Εθνική ομάδα της χώρας του. Δεύτερος ο Ντε Μπρόινε, τρίτος ο Λουκάκου.

Ως ο κορυφαίος Βέλγος ποδοσφαιριστής για το 2017 ψηφίστηκε ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος την περσινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα τόσο με τη φανέλα της Τσέλσι όσο και με εκείνη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο 27χρονος εξτρέμ οδήγησε τους Λονδρέζους στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2016-17, όντας ένας από τους πιο καταλυτικούς παίκτες αυτής της επιτυχίας με 16 γκολ σε 36 συμμετοχές. Παράλληλα, ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της Εθνικής Βελγίου, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στα προκριματικά και εξασφάλισε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο νικητής των δύο προηγούμενων ετών, Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι, τρίτος ο Ρομέλου Λουκάκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τέταρτος ο Ντρις Μέρτενς της Νάπολι.

Θυμηθείτε μερικά από τα κατορθώματα του Αζάρ την περασμένη σεζόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ