Τσέλτεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 : Με το ζόρι στους «16» του Κυπέλλου η Σίτι

Τσέλτεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 : Με το ζόρι στους «16» του Κυπέλλου η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει μέχρι το 81ο λεπτό, όμως με γκολ των Φόντεν, Ζεσούς και Τόρες έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση στους «16» του FA Cup.

Η Μάντσεστερ Σίτι λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης στο FA Cup, καθώς η Τσέλτεναμ προηγούνταν με 1-0 κόντρα στους πολίτες μέχρι το 81ο λεπτό. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ξύπνησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τρία τέρματα επικράτησαν με 3-1 της ομάδας από την Ligue 2 και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου.

Οι πολίτες κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς φτάνοντας περίπου στο 75% το ποσοστό κατοχής, όμως οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όμως οι Σίτι με τρία τέρματα από τους Φόντεν, Ζεσούς και Φεράν Τόρες γλίτωσε ιστορικό «κάζο» από τη συγκινητική προσπάθεια της Τσέλτεναμ που λίγο ήθελε για να γράψει ιστορία.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 59ο λεπτό με σκόρερ τον Μέι μετά από πλάγιο και πολλές κόντρες στην περιοχή της Σίτι, με τους αμυντικούς των πολιτών να μην μπορούν διώξουν και τον Μέι να το εκμεταλλεύεται και με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η Τσέλτεναμ στη συνέχεια κλείστηκε στην περιοχή της, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν ασφυκτικά και άντεξε μέχρι το 81ο λεπτό.

Τότε ο Φόντεν έφερε το ματς στα ίσια, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζεσούς έκανε το 1-2 μετά από όμορφη πάσα του Φερναντίνιο. Το τελικό 1-3 έγραψε ο Φεράν Τόρες στις καθυστερήσεις κλειδώνοντας την πρόκριση στους «16» και ανακουφίζοντας τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Τσέλτεναμ αναμφίβολα έμεινε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, αφού λίγο έλειψε να πετάξει εκτός κυπέλου του πολίτες. Η ομάδα του Καταλανού τεχνικού στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Σουόνσι εκτός έδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ