Θέλει τον Γκερέρο η Εσπανιόλ

Θέλει τον Γκερέρο η Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ έχει βάλει στο «μάτι» τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και θα κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσει την τελευταία μέρα των μεταγραφών

Η Εσπανιόλ ψάχνει επιθετικό πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ο «εκλεκτός» της ομάδας της Βαρκελώνης φαίνεται πως είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός που αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ απασχολεί έντονα την Εσπανιόλ, η οποία θέλει να ενισχυθεί για να επιστρέψει άμεσα στη La Liga και ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού φαντάζει ιδανική λύση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «www.nottinghamforest.news», η Εσπανιόλ ετοιμάζει την πρόταση της στην αγγλική ομάδα, που δεν υπολογίζει εδώ και μερικές εβδομάδες ιδιαίτερα τον Γκερέρο. Μέσα στη μέρα πιθανότατα θα κάνει την προσφορά της στη Νότιγχαμ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα αν θέλει τον Ισπανό με κανονική μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκερέρο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια, χωρίς να σκοράρει κάποιο τέρμα, ενώ δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της ομάδας της Βαρκελώνης. Ο 30χρονος στράικερ σε περίπτωση που τα βρει με την Εσπανιόλ και προλάβει τα χρονικά περιθώρια για το μεταγραφικό παράθυρο, θα επιστρέψει στην Ισπανία και θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της πατρίδας του μετά της Αλμπαθέτε, Λεγανές και Σπόρτινγκ Χιχόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ