Επίσημα στη Σπόρτινγκ ο Ματέους Ρέις

Επίσημα στη Σπόρτινγκ ο Ματέους Ρέις

Η Σπόρτινγκ απέκτησε τον Ματέους Ρέις, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό πριν μερικούς μήνες, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρίο Άβε μέχρι το καλοκαίρι σε ένα ιδιαίτερο deal.

Ο Ματέους Ρέις ανήκει κι επίσημα πλέον στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς η πορτογαλική ομάδα τα βρήκε σε όλα με τη Ρίο Άβε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής από τον Ιανουάριο. Ο αριστερός μπακ που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό πριν από μερικούς μήνες, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως τα λιοντάρια συμφώνησαν για τον δανεισμό του μέχρι τότε, ώστε να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Ο 25χρονος μπακ είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες για το συμβόλαιο του με τη Σπόρτινγκ και απέμενε μόνο το τελικό «ΟΚ» από τη Ρίο Άβε, η οποία έδωσε τη συγκατάθεση της, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το καλοκαίρι ο Ρέις θα μπορεί να διαπραγματευτεί με τη Σπόρτινγκ για νέο συμβόλαιο και νέους όρους ως ελεύθερος, ενώ ουσιαστικά τελείωσε από τώρα με τη Ρίο Άβε.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίζεται στη Ρίο Άβε από τις 24 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με τη Γκιμαράες, όπου είχε ζητήσει να μην παίξει λόγω των διαπραγματεύσεων της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Συνολικά στη Ρίο Άβε είχε 66 ματς και ένα γκολ από το 2018 όταν και μεταγράφηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ