Νάπολι – Αταλάντα: 0-0

Νάπολι – Αταλάντα: 0-0

Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 και πλέον η πρόκριση στον τελικό του Κόπα Ιταλία θα κριθεί στη ρεβάνς του Μπέργκαμο (10/2).

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Νάπολι και την Αταλάντα για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, με τις δύο ομάδες να μένουν «κολλημένες» στο 0-0, στον αγώνα που έγινε στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» της Νάπολης. Ολα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (10/2) στο Μπέργκαμο.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση άνηκε στην Νάπολι και συγκεκριμένα στον Ινσίνιε. Ο άσος των Παρτενοπέι βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά ο Γκολίνι απέκρουσε. Στο 11’ η Αταλάντα απάντησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουριέλ, αλλά ο Οσπίνα έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Μουριέλ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Ρομέρο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Οσπίνα είπε και πάλι «όχι». Στο 22′ ο Οσπίνα πρόλαβε τον Πεσίνα, αλλά η μπάλα έφτασε στον Φρόιλερ. Αυτός σούταρε, όμως δεν βρήκε στόχο, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 29’ ο Φρόιλερ σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά. Στο 42′ οι «μπεργκαμάσκι» απείλησαν και πάλι, με σουτ του Ζαπάτα που απέκρουσε ο Οσπίνα. Στο 44’ η Νάπολι απάντησε με τον Ντι Λορέντζο να γυρίζει στον Ντέμε, αυτός σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 47’ η Αταλάντα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Οσπίνα κινήθηκε ταχύτατα και έδιωξε την μπάλα, πριν ο Μουριέλ την στείλε στα δίχτυα. Στο 50’ οι Παρτενοπέι απείλησαν με τον Λοσάνο, αλλά ο Γκολίνι ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε. Στο 62′ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν και πάλι απέναντι από τον Οσπίνα, όμως, για μια ακόμα φορά ο κίπερ της Νάπολι τους είπε «όχι».

Ο Μουριέλ εκτέλεσε το κόρνερ που είχε κερδίσει η Αταλάντα, ο Ζαπάτα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Οσπίνα μπλόκαρε. Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να σκοράρουν το χρυσό γκολ, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Ετσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες κολλημένες στο 0-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μανωλάς, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Χισάι, Μπακαγιόκο, Ντέμε (66′ Ελμάς), Πολιτάνο (66′ Πετάνια), Λοσάνο (81′ Οσιμέν), Ινσίνιε (69′ Ζιελίνσκι)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τόλοϊ, Ρομέρο, Τζιμσίτι, Μέλε, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς, Πεσίνα (73′ Πάσαλιτς), Μουριέλ (73′ Ίλιτσιτς), Ζαπάτα (80′ Λάμερς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ