Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 3-5 : Γύρισε από την κόλαση και προκρίθηκε

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 3-5 : Γύρισε από την κόλαση και προκρίθηκε

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Γρανάδα, λίγο έλειψε να μείνει εκτός Κυπέλλου, όμως έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί με τρία γκολ επικράτησε με 5-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Σε ένα απίθανο ματς που τα είχε όλα, η Μπαρτσελόνα παραλίγο να γνωρίσει ένα μεγάλο «κάζο» από τη Γρανάδα και να μείνει εκτός Κυπέλλου, όμως με τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Ζόρντι Άλμπα να κάνουν ματσάρα επικράτησε με 5-3 στην παράταση και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς μέχρι το 88′ έχαναν με 2-0 στο Nuevos Los Carmenes, όμως με δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά από τους Γκριεζμάν και Άλμπα έφερε το ματς στα ίσια και το έστειλε στην παράταση. Εκεί τα πράγματα φάνηκε να απλοποιούνται με τον Γκριεζμάν να σκοράρει και πάλι για το 3-2, όμως η κάκιστη αμυντική λειτουργία των Καταλανών έβαλε και πάλι δύσκολα, αφού η Γρανάδα κέρδισε πέναλτι και έκανε το 3-3 με τον Φέδε Βίκο. Στη συνέχεια, όμως η Μπάρτσα σοβαρεύτηκε και κυριάρχησε κάνοντας το 5-3 και καθαρίζοντας το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 22’ ο Ααρόν είπε όχι και σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι ενώ στο 33’ ο Ουμτιτί έκανε τραγικό λάθος στα δεξιά, ο Σόρο έκλεψε και σέντραρε και ο Κένεντι πλάσαρε εξ επαφής για το 1-0. Στο 41ο λεπτό το συρτό σουτ του Σέρχι Ρομπέρτο σταμάτησε ξανά στον Ααρόν ενώ στο 47’ μετά από γέμισμα του Μοντορό, ο Σολδάδο πήρε στο σπριντ τον Ουμτιτί και από κοντά πλάσαρε για το 2-0.

Στο 86’ οι «μπλαουγκράνα» είχαν δοκάρι με τον Ντεμπελέ (το δεύτερο) και στο 88’ ο Μέσι σέντραρε γλυκά από δεξιά και ο Γκριεζμάν με προβολή στο 2ο δοκάρι έκανε το 2-1. Στο 90’ ο Μέσι με φοβερό σουτ σημάδεψε και πάλι δοκάρι και στη συνεχεία ο Ντεμπελέ σέντραρε από δεξιά και ο Μπρέθγουεϊτ αστόχησε με κεφαλιά. Τελικά στο 90+2’ μετά από νέα σέντρα του Μέσι από δεξιά, ο Γκριζμάν πήρε τη κεφαλιά στο 2ο δοκάρι και ο Άλμπα με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-2.

Το ματς πήγε στην παράταση όπου στο 95’ ο Ααρόν έσωσε μετά από σουτ του Μέσι αλλά στο 100’ ο Άλμπα σέντραρε από αριστερά και ο Γκριεζμάν έκανε το 2-3 με κεφαλιά. Κι όμως η Γρανάδα δεν το έβαλε κάτω και στο επόμενο λεπτό ο Νέβα κέρδισε πέναλτι από τον Ντεστ και ο Φέδε Βίκο ισοφάρισε σε 3-3 από τα 11 μέτρα. Και στο 108’ ο Ααρόν απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μέσι και ο τε Γιονγκ στην επαναφορά έγραψε με πλασέ το 3-4. Στο 113’ ο Ντουάρτε έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Μέσι και στην εξέλιξη της φάσης ο Άλμπα με φοβερό σουτ στην κίνηση έκανε το 3-5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ