Μπακασέτας : «Ήμουν κοντά σε άλλη ομάδα, είδωλο μου ο Αντριάνο»

Μπακασέτας : «Ήμουν κοντά σε άλλη ομάδα, είδωλο μου ο Αντριάνο»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την μετακίνησή του στην Τραπεζούντα, αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε κοντά σε άλλη ομάδα.

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε ένα νέο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στην Τράμπζονσπορ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στον σύλλογο της Τραπεζούντας, δικαιώνοντας απόλυτα τους ανθρώπους της Τράμπζονσπορ για την επιλογή τους.

Σε δηλώσεις του, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά σε άλλη ομάδα, ενώ επεσήμανε πως είδωλό του είναι ο Αντριάνο.

«Ήμουν κοντά σε συμφωνία με άλλη ομάδα, αλλά τώρα βρίσκομαι στην Τραμπζονσπόρ και είμαι χαρούμενος. Όλοι με υποδέχθηκαν θερμά από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Τραμπζονσπόρ να κατακτήσει αυτό που αξίζει. Ο σύλλογος έκανε μια σοβαρή επένδυση με μένα εν μέσω πανδημίας και θέλω να τους ανταμείψω γι’ αυτό».

Για το είδωλό του: «Είδωλο μου είναι ο Βραζιλιάνος Αντριάνο. Θέλω να γίνω σαν και αυτόν. Το ποδόσφαιρο πάντως έχει αλλάξει. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου στην άμυνα και όποτε είναι απαραίτητο στην επίθεση. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να μαθαίνει και να διαβάζει βιβλία. Λόγω της πανδημίας βρήκα χρόνο να μελετήσω ξένες γλώσσες. Βελτίωσα τα αγγλικά και τα ισπανικά μου».

Για τον πρόεδρο του συλλόγου, Αχμέτ Αγάογλου: «Ο πρόεδρος μας έδειξε πόσο πολύ με ήθελε στις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή. Ως ποδοσφαιριστής θέλεις να πας εκεί που σε θέλουν και σε εμπιστεύονται γιατί θέλεις να νιώσεις σημαντικός. Πρέπει να εκπληρώσω τις υποσχέσεις μου. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Ήθελα να αγωνίζομαι σε έναν τέτοιο σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι.

Η Τραμπζονσπόρ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Η προσαρμογή μου ήταν εύκολη. Όλοι στην ομάδα μας βοήθησαν πολύ από την πρώτη στιγμή που έφτασα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ