«Η Φενέρμπαχτσε θα βγάλει πολλά λεφτά από τον Πέλκα»

«Η Φενέρμπαχτσε θα βγάλει πολλά λεφτά από τον Πέλκα»

Ο ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε στη Fanatik, Χάκαν Ατέσλερ, μίλησε στο «10» για τον Δημήτρη Πέλκα που διανύει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Η Φενέρμπαχτσε πρόκειται να βάλει πολλά λεφτά στα ταμεία της από την Δημήτρη Πέλκα στο μέλλον, σύμφωνα με τον Τούρκο ρεπόρτερ των «κίτρινων καναρινιών», Χάκαν Ατέσλερ, ο οποίος τόνισε πως ο Έλληνας άσος είναι ένας πολύ δημιουργικός ποδοσφαιριστής.

Ο Πέλκας διανύει μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Φενέρ, όντας βασικός και αναντικατάστατος. Έχει καταγράψει 19 συμμετοχές έως τώρα, μέσω των οποίων έχει σκοράρει 5 γκολ και έχει βγάλει 6 ασίστ. Μάλιστα, ο έμπειρος Μεσούτ Οζίλ, που αποτελεί το μεγάλο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Φενέρ, όταν ρωτήθηκε για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, τονίζοντας πως είναι ο παίκτης που του αρέσει περισσότερο.

Ο δημοσιογράφος της Fanatik λοιπόν, μιλώντας στο «10» αναφέρθηκε στην πορεία του Δημήτρη Πέλκα και στάθηκε στο γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε πρόκειται να βγάλει πολλά λεφτά στο μέλλον από τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γνωρίζατε τις δυνατότητες του Δημήτρη Πέλκα;

«Είχα παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Πέλκα στον ΠΑΟΚ και ήξερα πως πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη. Ωστόσο, οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε δεν τον ήξεραν και έμειναν έκπληκτοι όταν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του».

Την χρονική περίοδο που ο Πέλκας ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε κάποιες κακές εμφανίσεις. Έπαιξε ρόλο η απουσία του Έλληνα άσου σε αυτό;

«Ναι η αλήθεια είναι πως η Φενέρμπαχτσε ήταν κακή σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ο Πέλκας είναι πάρα πολύ δημιουργικός ποδοσφαιριστής στην επίθεση, τον ψάχνουν πολύ και οι συμπαίκτες του. Η Φενέρ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και την Κυριακή (21/2) κόντρα στην Γκοζτέπε, όπου μάλιστα ηττήθηκε και μέσα στην έδρα της.

Ο Πέλκας μπήκε αλλαγή σε αυτό το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η ομάδα ήταν τόσο κακή, που δεν μπορούσε και ο ίδιος να κάνει κάτι. Φυσικά, ήταν και το πρώτο του ματς μετά τον τραυματισμό, ενώ έλειπε και ο Γκουστάβο, ο οποίος είναι εξίσου πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Ποιά είναι τα πλάνα της Φενέρμπαχτσε σχετικά με τον Πέλκα για το μέλλον;

«Πιστεύω πως η Φενέρμπαχτσε στο μέλλον θα βάλει πολλά λεφτά στα ταμεία της από τον Δημήτρη Πέλκα. Ειδικότερα αν η ομάδα καταφέρει να τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ο Έλληνας άσος θα έχει την δυνατότητα να δείξει τις ικανότητες του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι το οποίο θα βοηθήσει ακόμη πιο πολύ στο να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή».

Ένα σχόλιο για την Φενέρμπαχτσε;

«Η Φενέρ είναι ουσιαστικά μια νέα ομάδα. Αυτή τη σεζόν πραγματοποίησε 18 μεταγραφές, ενώ άλλαξε και προπονητή. Ο Ερόλ Μπουλούτ, που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της είναι ένας άπειρος προπονητής. Δεν έχει διευθύνει ποτέ μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Φενέρμπαχτσε. Αυτή τη στιγμή είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, όμως ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ