Άνχελ Γκερέρο : Ο «πολεμιστής» που ψάχνει το… όπλο του (vids)

Άνχελ Γκερέρο : Ο «πολεμιστής» που ψάχνει το… όπλο του (vids)

Ο Άνχελ Γκερέρο δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη την... Ιθάκη του από την ημέρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να ψάχνει το... όπλο του για να «πυροβολήσει» και πάλι.

Έπειτα από μία κακή χρονιά στην Αγγλία, ο Άνχελ Γκερέρο επέστρεψε στην Ισπανία και στη Μαδρίτη, ώστε να βρει τον παλιό καλό του ευατό. Εκεί όπου μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και έγινε γνωστός στην ισπανική ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο.

Από εκεί που τον πήρε και ο Ολυμπιακός, με τον οποίο αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο, διανύοντας μία αρκετά επιτυχημένη πορεία με 16 γκολ και 5 ασίστ σε συνολικά 62 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει μάλιστα και εκείνη το φοβερή κεφαλιά απέναντι στη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Ωστόσο από την ημέρα που ο Ισπανός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, έχει χάσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα… Αρχικά ο πλέον 30χρονος, επέστρεψε στην Ισπανία τον περασμένο χειμώνα για λογαριασμό της Λεγκανές, με την οποία είχε αγωνιστεί και την περίοδο 2016-18, μετρώντας 10 γκολ και 4 ασίστ σε 53 συμμετοχές.

Από τον Φλεβάρη του 2020, μέχρι και τον Σεπτέμβρη, ο Γκερέρο αγωνίστηκε 13 φορές με την Λεγκανές, η οποία υποβιβάστηκε στη La Liga 2. Σε αυτό το διάστημα ο Ισπανός σέντερ φορ είχε μόλις ένα γκολ, το οποίο ωστόσο ήταν σημαντικό, καθώς η Λεγκανές είχε φύγει με το διπλό από τη χώρα των Βάσκων στην έδρα της Μπιλμπάο.’

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε στην Αγγλία και την Championship με τη φανέλα της ιστορικής Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένας «γάμος» που έμοιαζε ιδανικός, ωστόσο η εξέλιξη του μόνο έτσι δεν ήταν εν τέλει…

Με τη φανέλα της Νότιγχαμ, ο Γκερέρο αγωνίστηκε μόλις εννιά φορές, χωρίς να καταφέρει να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Ο πρώην επιθετικός των ερυθρόλευκων δεν μπόρεσε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του προπονητή του, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μένει στον πάγκο ή ακόμη και στο… σπίτι του.

Μία άσχημη περιπέτεια που τελείωσε άδοξα, καθώς ο Γκερέρο παραχωρήθηκε στη Ράγιο Βαγιεκάνο όπου θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με τη μορφή δανεισμού. Στη Ράγιο δείχνουν να τον πιστεύουν, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί τρεις φορές, με τις δύο να ξεκινάει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ο Γκερέρο επέστρεψε στην πατρίδα του και στη Μαδρίτη, προκειμένου να βρει το «όπλο» που έχασε. Να βρει και πάλι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς οι αριθμοί που έχει τα τελευταία δύο χρόνια δεν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα που διαθέτει ο Ισπανός σέντερ φορ… Εκεί όπου στην καριέρα του έχει σκοράρει συνολικά 56 φορές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ