Μποζίνοφ : «Για το ταλέντο μου άξιζα να παίζω στη Ρεάλ»

Μποζίνοφ : «Για το ταλέντο μου άξιζα να παίζω στη Ρεάλ»

Ο Βαλερί Μποζίνοφ μίλησε για την ποιότητα που διαθέτει κι όπως τόνισε ο ίδιος, βάση του ταλέντου του θα έπρεπε να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βαλερί Μποζίνοφ υπογράμμισε πως με το ταλέντο που διέθετε θα έπρεπε να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ συμπλήρωσε πως μπορούσε ακόμα και τώρα να αγωνιστεί βασικός στη Μίλαν.

Βέβαια, ο Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Ριέκα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζενάρο Γκατούζο, τονίζοντας μάλιστα πως θα μπορούσε να εξελιχθεί σε νέο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς κάνει πολύ καλή δουλειά.

Αρχικά, ο Μποζίνοφ δήλωσε: «Σε αυτή τη Μίλαν θα μπορούσαν να αγωνίζομαι δίχως κανένα πρόβλημα αφού βρίσκομαι στο επίπεδο του Κάλινιτς και του Σίλβα. Η Μίλαν αλλά και η Serie A συνολικά δεν έχει καμιά σχέση με το επίπεδο που έζησα ως ποδοσφαιριστής».

Για τον Γκατούζο είπε: «Ο Ρίνο είναι ένας θρύλος, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Μουρίνιο σε αυτή την Ιταλία. Κάνει πολύ καλή δουλειά».

Τέλος, ο Βούλγαρος επιθετικός δήλωσε: «Για το ταλέντο που διαθέτω θα άξιζα να παίξω στη Ρεάλ. Έκανα λάθη όταν ήμουν μικρότερος. Ήμουν εκρηκτικός και απότομος. Τώρα έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά είμαι πιο ώριμος. Αν ήμουν σε μια ομάδα σήμερα με τους Βούτσινιτς, Σεβαντόν και Τζακομάτσι θα κατακτούσαμε το σκουντέτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ