Ρώσος ποδοσφαιριστής σκούπισε τη μύτη του με χαρτονόμισμα 5.000 ρουβλίων (vid)

Ρώσος ποδοσφαιριστής σκούπισε τη μύτη του με χαρτονόμισμα 5.000 ρουβλίων (vid)

Την ώρα που εκατομμύρια συνάνθρωποί μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ένας 19χρονος Ρώσος ποδοσφαιριστής θεώρησε αστείο να σκουπίσει τη μύτη του με χαρτονόμισμα αξίας 5.000 ρουβλίων, κάνοντας μάλιστα και απρεπείς δηλώσεις. Τι είπε για το περιστατικό ο Υπουργός Αθλητισμού.

Ένα περιστατικό που προκάλεσε πραγματικά σάλο και αλγεινή εντύπωση, αναγκάζοντας μέχρι και μέλη της κυβέρνησης να πάρουν θέση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης, στην οποία επέβαινε η αποστολή της Τόσνο, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ρωσικού ποδοσφαίρου. «Πρωταγωνιστής» του συμβάντος ο Στάνισλαβ Μανιάεφ, ο οποίος φρόντισε να γίνει γνωστός όχι μέσω του ποδοσφαιρικού του ταλέντο. Προτίμησε να γίνει γνωστός με το λάθος τρόπο….

Ο 19χρονος μέσος, συνεπικουρούμενος από δύο συμπαίκτες του, σκούπισε τη μύτη του με ένα χαρτονόμισμα 5.000 ρουβλίων, αξίας δηλαδή -περίπου- 70 ευρώ. «Θα μπορούσα να δώσω αυτά τα χρήματα σε ανθρώπους πουν έχουν μεγάλη ανάγκη, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω γιατί έχω μύξες», ήταν τα λόγια του πριν πετάξει το χαρτονόμισμα στο πάτωμα του αεροπλάνου, απογειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη βλακώδη ενέργειά του.

Το σχετικό video ανέβασε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram, αναγκάστηκε ωστόσο να το κατεβάσει μετά το σάλο που προκλήθηκε. Το κακό, όμως, είχε ήδη γίνει. Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που μέχρι και ο Υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας, Πάβελ Κολόμπκοφ πήρε θέση, αναφέροντας πως «δίχως αμφιβολία, το βίντεο αυτό δείχνει το χαμηλό πολιτιστικό επίπεδο αυτού του παίκτη. Είμαι βέβαιος ότι θα του χρησιμεύει ως μάθημα». Σε ανάλογο ύφος και οι δηλώσεις του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αλεξέι Σορόκιν, που καταδίκασε την ενέργεια του Μανιάεφ.

Δείτε το video από το περιστατικό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ