Απίθανο φινάλε στο Κοπεγχάγη-Άαρχους, έληξε 2-3 και έγινε 3-3 με VAR (vid)

Απίθανο φινάλε στο Κοπεγχάγη-Άαρχους, έληξε 2-3 και έγινε 3-3 με VAR (vid)

Απίστευτο ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Άαρχους, καθώς μπορεί ο διαιτητής να σφύριξε την λήξη του αγώνα με σκορ 2-3, όμως με παρέμβαση του VAR η ομάδα του Ζέκα κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε σε 3-3.

Το απόλυτο χιτσκοκικό φινάλε είχε ο αγώνας της Κοπεγχάγης με την Άαρχους, καθώς το ματς μπορεί να έληξε αρχικά με σκορ 2-3, αλλά με παρέμβαση του VAR και καταλογισμό πέναλτι υπέρ της πρώτης, το σκορ έγινε 3-3.

Εκεί που αμφότερες οι ομάδες ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο διότι ο αγώνας είχε λήξει με νίκη 3-2 της Άαρχους επί της Κοπεγχάγης, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιέργκε Ντάουγκμπιεργκ Μπούρσαρντ, αναγκάστηκε σε «νεκρό» χρόνο να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κάρλος Ζέκα, έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Ο Γιόνας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστόχησε και στέρησε τους τρεις βαθμούς από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν με 3-1. Φυσικά, η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Άαρχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ