Γιακουμάκης : Παραμένει κορυφαίος σκόρερ για το 2021

Γιακουμάκης : Παραμένει κορυφαίος σκόρερ για το 2021

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να σκοράρει το ένα τέρμα μετά το άλλο με τη φανέλα της Φένλο και να είναι ο πρώτος σκόρερ σε όλη την Ευρώπη για το 2021.

O Ελληνας διεθνής επιθετικός της Φένλο, Γιώργος Γιακουμάκης, συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος σκόρερ σε όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο για το 2021, με 13 γκολ, με τον πρώην στράικερ της ΑΕΚ να κάνει μια ανεπανάληπτη σεζόν και να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Στη νέα κατάταξη που παρουσίασε σήμερα, η Διεθνής ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), μετά και την ολοκλήρωση του Φεβρουαρίου, πίσω του στη δεύτερη θέση αλλά με τα ίδια γκολ (13) βρίσκεται ο Αλγερινός Μπαγκντάντ Μπουνεντιάχ της Αλ Σαντ (Κατάρ), λόγω της θέσης των δύο πρωταθλημάτων (κατά την κατάταξη IFFHS).

Ο Λιονέλ Μέσι πλησίασε στην τρίτη θέση, με 12 γκολ, όσα έχουν και οι Πα Ομάρ Τζόμπερ (Σείχ Τζαμάλ/Μπαγκλαντές) από την Γκάμπια και ο Βραζιλιάνος Ρομπίνιο (Μπασουντχάρα Κινγκς/Μπαγκλαντές).

Ο νικητής του 2020 Κριστιάνο Ρονάλντο με 7 γκολ, είναι κάτω από το top-33. Πάντως συμπεριλαμβάνοντας και τις άλλα τουρνουά εκτός του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα το Κύπελλο, διεθνείς διοργανώσεις και εθνικές ομάδες, ο Αλγερινός Μπουνεντιάχ είναι πρώτος με 15 γκολ, ένα περισσότερο από τους Γιώργο Γιακουμάκη, Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Σε αυτή την κατάταξη ο Χάαλαντ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασαν τα 10 γκολ μέχρι στιγμής, ενώ Μπαπέ και Λουκάκου τα 9 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ