Τα γκολ στη Γαλλία πληρώνουν!

Τα γκολ στη Γαλλία πληρώνουν!

Η δυάδα του Stoiximaview με αγώνες από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας...

Ματς από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και συγκεκριμένα τη Ligue 2, προτείνει για σήμερα το stoiximaview.gr.

Χάβρη-Γκρενόμπλ (21:00): Αρχικά έχουμε τον αγώνα της Χάβρη με την Γκρενόμπλ. Οι γηπεδούχοι είναι στη 10η θέση με 34 βαθμούς σε 27 ματς και συντελεστή γκολ 22-30.

Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Πο. Τώρα παίζει στο γήπεδό της και υποδέχεται την Γκρενόμπλ. Ομάδα η οποία είναι στην 4η θέση με 49 βαθμούς σε 27 αναμετρήσεις και γκολ 36-22.

Έχει τρία σερί αήττητα ματς, όμως με απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Στον τελευταίο της αγώνα άφησε δύο βαθμούς στο γήπεδό με το 1-1 κόντρα στη Νιόρ.

Χάβρη-Γκρενόμπλ (21:00): Εμείς θα στηρίξουμε την Γκρενόμπλ η οποία διεκδικεί την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία. πάμε με την επιλογή του over 1.5 γκολ των φιλοξενούμενων σε απόδοση 2.90.

Σαμπλί-Τρουά (21:00): Μένουμε στην ίδια κατηγορία και προχωράμε με το δεύτερο ματς που έχουμε επιλέξει για το σημερινό μας δελτίο.

Η γηπεδούχος Σαμπλί είναι στη 19η θέση με 24 βαθμούς σε 27 αναμετρήσεις με γκολ 28-45. Μετρά πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία την οποία πήρε στο τελευταίο της παιχνίδι με τη Δουνκέρκη (1-1).

Αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Τρουά, η οποία έχει 55 βαθμούς σε 27 ματς και γκολ 40-22. Στο τελευταίο της ματς η Τρουά δεν μας δικαίωσε, αν και γενικά μας πάει καλά η συγκεκριμένη ομάδα. Την είχαμε δώσει over 1.5 με την Αζαξιό, νίκησε αλλά έμεινε στο 1-0.

Σαμπλί-Τρουά (21:00): Επίσης όμως θα πάμε στοίχημα με την ίδια επιλογή. Over 1.5 γκολ της Τρουά θέλουμε στην εκτός έδρας αναμέτρηση, επιλογή η οποία πληρώνει στο 1.80.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ