Ρέιντζερς : Ποιός κορωνοϊός; Υποδοχή από τα… παλιά σε παίκτες και Τζέραρντ (vid)

Ρέιντζερς : Ποιός κορωνοϊός; Υποδοχή από τα… παλιά σε παίκτες και Τζέραρντ (vid)

Υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα επιφύλαξαν οι οπαδοί της Ρέιντζερς στους παίκτες και τον Στίβεν Τζέραρντ στα προεόρτια τίτλου πριν το παιχνίδι με τη Σεντ-Μίρεν, αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Οι οπαδοί της Ρέιντζερς υποδέχτηκαν με καπνογόνα και συνθήματα τους παίκτες της ομάδας και τον τεχνικό της, Στίβεν Τζέραρντ, στα προεόρτια τίτλου πριν τον αγώνα με τη Σεντ-Μίρεν, αγνοώντας τις απαραίτητες αποστάσεις λόγω κορωνοϊού.

Αυτό που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας της Γλασκώβης εδώ και δέκα χρόνια είναι θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί. Οι «προτεστάντες» βρίσκονται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να πάρουν το «τρίποντο» αυτή την αγωνιστική, είναι δεδομένο πως θα το κάνουν σε μια από τις επόμενες.

Οι οπαδοί της σκωτσέζικη ομάδας επιφύλαξαν υποδοχή από τα… παλιά στον Τζέραρντ και στους παίκτες κατά την άφιξή τους στο «Ibrox» για την αναμέτρηση με τη Σεντ-Μίρεν ως προεόρτια τίτλου, με καπνογόνα, συνθήματα και απαξίωση των απαραίτητων αποστάσεων λόγω κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ