Ο Φούντας προκάλεσε αντιδράσεις με έναν…. τραυματισμό του

Ο Φούντας προκάλεσε αντιδράσεις με έναν…. τραυματισμό του

Ο Φούντας τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Αούστρια Βιέννης με την Ραπίντ, όμως η επιμονή του να συνεχίσει ξεκίνησε θέμα συζήτησης στην Αυστρία.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Ταξιάρχης Φούντας μετά τον τραυματισμό του, αλλά και την επιμονή του να συνεχίσει, στον αγώνα Αούστρια Βιέννης- Ραπίντ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής χτύπησε στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα ο γιατρός να ζητήσει την αλλαγή του. Όμως ο σέντερ-φορ της Ραπίντ ζήτησε να συνεχίσει και έτσι ο προπονητής του έδωσε το οκ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Αυτό δημιούργησε ζήτημα για τον προπονητή, καθώς, όπως ειπώθηκε, αυτός που θα πρέπει να κρίνει αν ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει δεν είναι ο τεχνικός της εκάστοτε ομάδας. Πάντως ο Ντιετμάρ Κουμπάουερ μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό λέγοντας:

«Ξέρω πότε κάποιος ποδοσφαιριστής έχει πρόβλημα. Εκείνος (σ.σ. Φούντας) μου είπε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εμπιστεύομαι και τον γιατρό.»

Πάντως το συγκεκριμένο θέμα, σήκωσε αντιδράσεις από το σωματείο των ποδοσφαιριστών της Αυστρίας. Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι του Έλληνα στράικερ, ζήτησαν την τελική απόφαση – σε περίπτωση που κάποιος χτυπάει στο κεφάλι – να μην την παίρνει ο ίδιος αλλά ο αξιωματούχος γιατρός του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ