Ο ελεύθερος και… περιζήτητος Ιβάν Μαρκάνο

Ο ελεύθερος και… περιζήτητος Ιβάν Μαρκάνο

Ο Ιβάν Μαρκάνο μένει ελεύθερος από την Πόρτο, δεν έχει δεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του έγινε και ήδη πλήθος ομάδων προσπαθούν να δελεάσουν τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού!

Οταν το καλοκαίρι του 2011 ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έφερε στην Ελλάδα, πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν με καχυποψία την κίνηση αυτή. Κάτι που συνεχίστηκε και στη διάρκεια εκείνης της χρονιάς, παρότι ο Ιβάν Μαρκάνο -περί ου ο λόγος- ήταν μόνιμος στην ερυθρόλευκη 11άδα.

Εναν χρόνο μετά η Ρούμπιν Καζάν «έσκασε» 6 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ και αγόρασε τον Ισπανό στόπερ, δίνοντάς του εκ νέου φανέλα βασικού. Ο ίδιος δεν άντεχε το κρύο του Καζάν και μετά από έναν εξάμηνο δανεισμό στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2014 έγινε κάτοικος Πόρτο. Με τους Πορτογάλους να πληρώνουν σχεδόν 3 εκατ. ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σχεδόν 3,5 χρόνια μετά ο Μαρκάνο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Δράκους. Αλλά όχι για πολύ ακόμη. Με 144 συμμετοχές, 11 γκολ και 4 ασίστ έως σήμερα, ο Ισπανός στόπερ εξελίχθηκε σε ηγετική μορφή, αλλά και σε αρχηγό του πορτογαλικού συλλόγου. Αλλά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει και δεν βρίσκεται σημείο επαφής, ήδη τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Η ισπανική «Estadio Deportivo» έγραψε για έντονο ενδιαφέρον της Μπέτις και της Σεβίλλης γαι τον 30χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό. Αλλα Μέσα τον «στέλνουν» από τη Βαλένθια έως την… Ιντερ, τη Ρόμα και την Εβερτον. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η «Record», ο Μαρκάνο αναζητά το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του και μαζί με την οικογένειά του θέλει να ζήσει σε ένα μέρος που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες τους και θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ