Πέλκας : «Ο κόσμος θα δει μια ομάδα ενωμένη κόντρα στην Μπεσίκτας»

Πέλκας : «Ο κόσμος θα δει μια ομάδα ενωμένη κόντρα στην Μπεσίκτας»

Ο Δημήτρης Πέλκας έδωσε υπόσχεση στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε πως στο προσεχές ντέρμπι με την Μπεσίκτας τα «κίτρινα καναρίνια» θα είναι ενωμένα και αποφασισμένα για τη νίκη.

Υπόσχεση στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε έδωσε ο Δημήτρης Πέλκας ότι στο προσεχές ντέρμπι με την Μπεσίκτας θα δει μια ομάδα ενωμένη και αποφασισμένη για τη νίκη.

Ο Έλληνας άσος διανύει εξαιρετική σεζόν με την τουρκική ομάδα, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Ο ίδιος απολαμβάνει πολύ τη θητεία του στα «κίτρινα καναρίνια» και έχει γίνει από τα πιο αγαπητά παιδιά στην ομάδα του.

Την Κυριακή (21/3) η Φενέρ θα αναμετρηθεί με τους «μαύρυς αετούς» και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τη δική του υπόσχεση στους φίλους του συλλόγου.

«Υπόσχομαι στον κόσμο μας ότι θα δει μια ομάδα ενωμένοι στο γήπεδο. Είμαστε αποφασισμένοι, μιλήσαμε και μεταξύ μας για όσα θα πρέπει να δουλέψουμε και να φτιάξουμε μετά την ήττα από την Γκεντσλερμπιρλιγκί και ξέρουμε ότι μετά από δύσκολες στιγμές πρέπει να παρουσιαζόμαστε πιο ενωμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέλκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ