Ζορσέ Ζεσούς : «Δεν θα υπάρχει κάθε μέρα ένας Φέλιξ»

Ζορσέ Ζεσούς : «Δεν θα υπάρχει κάθε μέρα ένας Φέλιξ»

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζορσέ Ζεσούς, μίλησε για την σημαντικότητα του να ποντάρουν σε νέους παίκτες οι ομάδες.

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζορσέ Ζεσούς, τόνισε σε δηλώσεις του πόσο σημαντικό είναι οι σύλλογοι να ποντάρουν στους νέους παίκτες. Δύο από τα παραδείγματα που ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός, ήταν οι περιπτώσεις των Ζοάο Φέλιξ και Ρεϊνέρ Ζεσούς σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή:

«Σε όλα τα κλαμπ – και ειδικά στα μεγάλα- η εξάσκηση ενός παίκτη είναι πολύ σημαντική. Η Μπεφίκα, λόγω και του πρόσφατου παρελθόντος της, έχει πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν μελλοντική αξία, όπως η περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ. Όμως δεν υπάρχει κάθε μέρα ένας Ζοάο Φέλιξ και σίγουρα δεν θα υπάρχει συνέχεια. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει οι ομάδες να συνεχίζουν να ποντάρουν στην εξάσκηση ενός παίκτη, όπως θα πρέπει και η Μπενφίκα.

Είναι εύκολο για έναν προπονητή να «εκτοξέυσει» έναν παίκτη, όταν εκείνος κατέχει κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Όταν βρέθηκα στην Φλαμένγκο «έπλασα» έναν 17χρονο παίκτη (σ.σ. τον Ρεϊνιέρ Ζεσούς) και αυτός κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης με 35 εκ. ευρώ. Το ζήτημα είναι να έχεις ποιοτικούς παίκτες, ώστε να επενδύσεις πάνω τους.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ