Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 : Ασταμάτητη η Σίτι, πάει να τα πάρει όλα

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 : Ασταμάτητη η Σίτι, πάει να τα πάρει όλα

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Έβερτον με 2-0 στο Γκούντισον Παρκ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, δείχνοντας ικανή να τα σηκώσει όλα τη φετινή σεζόν.

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Έβερτον, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, συνεχίζοντας τη διεκδίκηση και των τεσσάρων φετινών στόχων της (πρωτάθλημα Αγγλίας, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Champions League).

Οι πολίτες του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησαν έστω και δύσκολα στο Γκούντισον Παρκ και προκρίθηκε και είναι αγκαλιά τόσο με το πρωτάθλημα, αλλά και στον τελικό του Λιγκ Καπ και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά το ματς, στο 18ο λεπτό ο Στέφεν μπλόκαρε μετά από μακρινό σουτ του Στέρλινγκ και στο 19’ το γυριστό του Ριτσάρλισον από το πέναλτι, πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 34’ μετά από κάθετη του Σίγκουρντσον ο Στέφεν βγήκε, αλλά δεν βρήκε καλά προ του Κάλβερτ Λιούιν και ο Λαπόρτ έσωσε στη συνέχεια. Στο 44ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Μίνα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ζιντσένκο έσωσε στη γραμμή.

Στο 58ο λεπτό ο Βιρτζίνια έβγαλε εντυπωσιακά το πλασέ του Στέρλινγκ από το πέναλτι, ενώ στο 66’ το μακρινό σουτ του Φόντεν, πέρασε λίγο έξω. Ο ρυθμός είχε πέσει αλλά στο 84ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε έκανε το κοντρόλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Γκιντογκάν που πλάσαρε από το ύψος της περιοχής για το 0-1. Και στο 90ο λεπτό μετά από λάθος του Μίνα, ο Ντε Μπρόινε έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε για το 0-2.

Εβερτον: Βιρτζίνια, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Χολγκέιτ (87’ Ιβόμπι), Μίνα, Ντιν, Άλαν, Γκόμες, Κάλβερτ Λιούιν, Σίγκουρντσον, Ριτσάρλισον

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν (89’ Ρόδρι), Σίλβα (64’ Μαχρέζ), Στέρλινγκ (80’ Ντε Μπρόινε) Φόντεν, Ζέσους

Αναλυτικά οι προημιτελικοί του FA CUP:

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 0-3
Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι 0-2
Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουν. 21/3
Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουν. 21/3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ