Διπλά για Ελβετία και Δανία (vids)

Διπλά για Ελβετία και Δανία (vids)

Οι δύο χώρες άρχισαν με νίκες στις έδρες των Βουλγαρία και Ισραήλ αντίστοιχα.

ΙΣΡΑΗΛ-ΔΑΝΙΑ 0-2

Ισραήλ και Δανία είχαν τη μπάλα για περίπου το ίδιο ποσοστό στην κατοχή τους, αλλά η δεύτερη είχε την ποιότητα και έφυγε με το «διπλό» από το Τελ Αβίβ.

Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 13′ όταν ο Χόιμπιεργκ γέμισε από την άμυνα, ο Βιντ πήρε την κεφαλιά από τους αμυντικούς και ο Μπρέθγουεϊτ βγήκε στο τετ-α-τετ, πέρασε τον Μαρτσιάνο και σκόραρε.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 67′, όταν ο Ελχαμέντ γύρισε λάθος τη μπάλα, ο Βιντ καραδοκούσε για να το εκμεταλλευτεί και με σουτ, πέτυχε γκολ.

ΙΣΡΑΗΛ: Μαρτσιάνο, Ντάσα (86’ Καντίλ), Ελχαμέντ, Τίμπι, Αμπού Ανά (46’ Λαβί), Μενατσέμ (86’ Χαζιζά), Πέρετς, Νάτχο (68’ Γκολάσα), Σόλομον, Νταμπούρ (60’ Βάισμαν), Ζάχαβι

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Μέλε (86’ Λάρσεν), Βας, Κρίστενσεν, Κίερ, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι (89′ Νόργκααρντ), Έρικσεν, Πόουλσεν (77’ Όλσεν), Μπρέθγουεϊτ, Βιντ (77’ Άντερσεν)

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΕΒΛΕΤΙΑ 1-3

Επιβλητική ήταν η Ελβετία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, νικώντας 3-1 τη Βουλγαρία στη Σόφια.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Ελβετοί προηγήθηκαν 2-0 στα πρώτα λεπτά. Στο 7ο μόλις λεπτό ο Ροντρίγκες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Εμπολό με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 10’ ο Σακιρί έβγαλε όμορφα από αριστερά στον Σεφέροβιτς που με άψογο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-2.

Το 0-3 σημειώθηκε στο 12ο λεπτό, όταν ο Σακιρί έκανε το πλασέ από πολύ πλάγια δεξιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στον Ίλιεφ και μετά ο Τσούμπερ την έστειλε στα δίχτυα. Η Βουλγαρία κατάφερε απλώς να μειώσει με σουτ του Ντεσπότοφ στο 46′.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ίλιεφ, Ντίμοφ, Σάνεφ, Μποζίκοφ, Σισίνιο (72’ Τσβετάνοφ), Ποπόφ, Μαλινόφ (71’ Τσότσεφ), Κοσταντίνοφ, Γιόμοφ (70’ Ι.Ίλιεφ), Ντεσπότοφ (48’ Ντέλεφ), Ντ.Ίλιεφ (46’ Α.Ίλιεφ)

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Τσούμπερ (75’ Βάργκας), Εμπαμπού, Ακανζί, Ελβέντι, Ροντρίγκες, Τζάκα, Φρόιλερ (86’ Σο), Σακιρί (75’ Ζακάρια), Εμπολό (90’ Μεχμέντι), Σεφέροβιτς (86’ Γκαβράνοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ