Από τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Ολυμπιακό στην… 3η κατηγορία της Ιταλίας, μόλις στα 29 του

Από τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Ολυμπιακό στην… 3η κατηγορία της Ιταλίας, μόλις στα 29 του

Ο Νορβηγός κεντρικός χαφ Ιμπραΐμ ακολούθησε μία καριέρα αντιστρόφως ανάλογη με τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Πριν λίγες μέρες η Μπισέλιε, που αγωνίζεται στη Serie C της Ιταλίας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντισαλάμ Αμπντουλκαντίρ Ιμπραΐμ. Φαινομενικά, μία μεταγραφή στις μικρές ιταλικές κατηγορίες περνά απαρατήρητη στην Ελλάδα.

Όμως, μία προσεκτική στο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, μαρτυρά πως πρόκειται για γνωστό μας… Γιατί ο 29χρονος Ιμπραΐμ πέρασε πριν μερικά χρόνια από το ποδόσφαιρο μας και μάλιστα με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο Νορβηγός κεντρικός χαφ δεν είναι όποιος και όποιος… Στα νιάτα του θεωρήθηκε από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νορβηγικού ποδοσφαίρου, ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές και έπαιξε σε ένα φιλικό σε επίπεδο αντρών.

Στα 20 του εντάχτηκε στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον είχε χρησιμοποιήσει σε ένα ισόπαλο 0-0 με τη Λίβερπουλ. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ιμπραΐμ το καλοκαίρι του 2014, θεωρώντας τον ως μία επένδυση.

Αλλά ο Ιμπραΐμ δεν είχε ποτέ την αναμενόμενη εξέλιξη. Με τον Ολυμπιακό στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος, όμως έπαιξε μόνο σε ένα επίσημο ματς. Παραχωρήθηκε δανεικός στον Εργοτέλη με τον οποίο είχε 12 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έπαιξε 9 ματς στη Βέροια.

Τον Ιανουάριο του 2016 ο Νορβηγός έφυγε από τη χώρα μας και συνέχισε την περιπλάνηση του στα γήπεδα της Ευρώπης. Για να καταλήξει στη Serie C σε μία καθοδική πορεία στην καριέρα του με σπασμένα φρένα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ