Στη λίστα της Μπενφίκα ο Βινάγκρε

Στη λίστα της Μπενφίκα ο Βινάγκρε

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Φαμαλικάο

O Ρούμπεν Βινάγκρε αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη από τον Ολυμπιακό, αφού στο πρώτο μισό δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και μετακόμισε στην Πορτογαλία και τη Φαμαλικάο. Ο πρώην ερυθρόλευκος μπακ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Α Bola», η ομάδα του Χορχε Ζεσούς εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου μπακ για την ενίσχυση της στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νεαρός μπακ που ανήκει στη Γουλβς και παίζει ως δανεικός στη Φαμαλικάο, στο πρώτο μισό της σεζόν πέρασε ως δανεικός και από τον Ολυμπιακό, με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα όμως να μην είναι καλές, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Αντιθέτως στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα εντυπωσιάζει και μετρά ήδη 12 συμμετοχές, έχοντας εξασφαλίσει τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα της Φαμαλικάο και όλα δείχνουν ότι η Μπενφίκα θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ