Πάσα… στον Ρόμπεν για να συνεχίσει άλλη μία χρονιά

Πάσα… στον Ρόμπεν για να συνεχίσει άλλη μία χρονιά

Ο τεχνικός διευθυντής της Γκρόνιγκεν εξέφρασε την επιθυμία του να μην αποχωρήσει ο Άριεν Ρόμπεν.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αριεν Ρόμπεν αναίρεσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

Ομως ο 37χρονος μεσοεπιθετικός, κατάφερε να παίξει σε μόλις δύο αναμετρήσεις με την Γκρόνινγκεν, καθώς στο ντεμπούτο του με την Αϊντχόφεν τραυματίσθηκε στην βουβωνική χώρα, επέστρεψε στις 18 Οκτωβρίου κόντρα στην Ουτρέχτη, αλλά τραυματίσθηκε εκ νέου στο ισχίο και έκτοτε ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή.

Ενας από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς της γενιάς του, ο Ρόμπεν διεκδικεί ως αδιαφιλονίκητο «φαβορί» το Οσκαρ… ατυχίας, καθώς στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του, τραυματίσθηκε 58 (!) φορές.

Ωστόσο, οι διοικούντες την Γκρόνινγκεν, θέλουν να διατηρήσουν στις τάξεις της ομάδας τον έμπειρο άσο για ακόμη μία χρονιά, αν και ο Ρόμπεν δεν έχει αποφασίσει εάν θα αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση.

Ο τεχνικός διευθυντής του Γκρόνινγκεν, Μαρκ Γιαν Φλέντερους, σχολίασε σχετικά: «Το συμβόλαιό του Ρόμπεν πρόκειται να λήξει, αλλά εάν θελήσει να συνεχίσει για άλλη μία χρονιά, θ΄ απαντήσουμε αμέσως με ευχαρίστηση καταφατικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ