Γουίγκαν – Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Γουίγκαν – Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Στο Euro 2016 ο Γουίλ Γκριγκ έγινε σύνθημα στα χείλη τον Βορειοϊρλανδών οπαδών παρόλο που δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο, σήμερα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά με δικό του γκολ έδωσε στη Γουίγκαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας!

Η τρέλα του Κυπέλλου Αγγλίας συνεχίζεται! Η Γουίγκαν με ήρωα την πιο cult μορφή του Euro 2016, τον Γουίλ Γκριγκ, πέταξε εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Σίτι (1-0) σε μια «βόμβα μεγατόνων»! Οι Πολίτες δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα για μόλις τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, σ’ ένα παιχνίδι που είχαν 27 τελικές και 83% κατοχή!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε σαν φαβορί στον αγωνιστικό χώρο και έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να κρατούν το μηδέν, προσπαθώντας να χτυπήσουν στην κόντρα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Σίτι έμεινε με 10 παίκτες, με τον Ντελφ να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για ένα σκληρό τάκλιν στον Πάουελ. Η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Πολίτες, με τον Γκουαρντιόλα μάλιστα να έχει έντονη αντιπαράθεση με τον προπονητή της Γουίγκαν, Πολ Κούκ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Σίτι συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο μέρος, χωρίς πάντως να μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Λάτικς. Οι γηπεδούχοι περίμεναν υπομονετικά τη στιγμή τους και στο 79′ την βρήκαν. Ο Γουόκερ έκανε λάθος στην άμυνα και ο Γουίλ Γκρίγκ ήταν ξανά on fire, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με το έβδομο γκολ του στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας. Η Σίτι πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με την Γουίγκαν, η οποία να τονίσουμε ότι αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, να γίνεται ξανά ο «εφιάλτης» της, καθώς είναι η ομάδα που της είχε στερήσει το ίδιο τρόπαιο στον τελικό του 2013!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ