Γουίγκαν : Είχε παρελθόν με τη Σίτι

Γουίγκαν : Είχε παρελθόν με τη Σίτι

Η Γουίγκαν πέτυχε τη Δευτέρα (19/2) ένα μικρό ποδοσφαιρικό «θαύμα» πετώντας εκτός Κυπέλλου Αγγλίας την Μάντσεστερ Σίτι, χτίζοντας παράλληλα μια πελατειακή σχέση με τους Πολίτες.

Ο Γουίλ Γκρίγκ ήταν ξανά on fire και με δικό του γκολ η Γουίγκαν πέταξε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας την υπερηχητική τη φετινή σεζόν Μάντσεστερ Σίτι, την οποία ανάγκασε σε μια ντροπιαστική ήττα. Κι αυτό γιατί οι Λάτικς αγωνίζονται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ οι Πολίτες είναι το απόλυτο φαβορί για την Πρέμιερ Λιγκ.

Πάντως, η Γουίγκαν είχε ως σύμμαχο της την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδι για τον αρχαιότερο θεσμό στο ποδόσφαιρο, καθώς είναι η ομάδα που πάντα χαμογελάει στο τέλος. Αρχικά στον τελικό του 2013 στο Γουέμπλεϊ, ένα γκολ του Μπεν Γουότσον στο 91′ ήταν αρκετό για να χαρίσει στους Λάτικς το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους.

Έναν μόλις χρόνο αργότερα οι Πολίτες αποχώρησαν ξανά με «σκυμμένο κεφάλι», αυτή τη φορά για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ηττήθηκαν με 1-2 στην έδρα τους! Βέβαια, το τρόπαιο εκείνης της σεζόν κατέληξε στην Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ