Γκουαρντιόλα : «Η Γουίγκαν έκανε ένα σουτ και μας κέρδισε»

Γκουαρντιόλα : «Η Γουίγκαν έκανε ένα σουτ και μας κέρδισε»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα πως η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε από τη Γουίγκαν στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι με τη Γουίγκαν για το Κύπελλο Αγγλίας, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και τελικά με ένα σουτ από τον Γουίλ Γκρικ ηττήθηκε με 1-0 κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε τη συγκεκριμένη ήττα τονίζοντας πως δεν έχει κανένα παράπονο από την ομάδα του, όμως δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Σίτι έχασε από μόλις ένα σουτ.

«Συγχαρητήρια στη Γουίγκαν για την πρόκριση. Είχαν ένα σουτ στην εστία και κέρδισαν. Εμείς κάναμε ό,τι ήταν δυνατό, αλλά κάναμε κι ένα λάθος και αυτά τα ματς είναι σαν τελικοί. Αποδεχόμαστε την ήττα μας, αλλά δεν μετανιώνω για τον τρόπου που παίξαμε, ούτε έχω παράπονο για το πάθος μας. Κρίνω τους παίκτες μου βάσει της απόδοσής τους κι όχι των αποτελεσμάτων και από αυτή την άποψη ήμασταν καλύτεροι. Η Γουίγκαν πέρασε, εμείς όχι και τώρα προετοιμαζόμαστε για τον τελικό του Λιγκ Καπ με την Άρσεναλ», σχολίασε ο τεχνικός των πολιτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ