«Η Σέλτικ πρέπει να πουλήσει τον Μπάρκα»

«Η Σέλτικ πρέπει να πουλήσει τον Μπάρκα»

Ο Πάντι Κένι αναφέρθηκε στον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει δανεικό και τόνισε ότι η Σέλτικ πρέπει να τον πουλήσει.

Η Σέλτικ είναι αρκετά πιθανό να πουλήσει το καλοκαίρι τον Βασίλη Μπάρκα. Ο Πάντι Κένι αναφέρθηκε στον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει δανεικό.

Ο Μπάρκας πουλήθηκε το καλοκαίρι στην Σέλτικ από την ΑΕΚ, έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, όμως μέσα στο 2021 έχει ξεκινήσει βασικός μόνο σε δύο ματς. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ένωσης βρίσκεται πίσω από τον Μπέιν και τον Κόνορ, όμως σύμφωνα με τον Κένι έχει πάρει τις ευκαιρίες του για να αποδείξει την ποιότητα του.

«Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγει», είπε στο Football Insider ο Κένι. «Υπάρχει κάποια στιγμή που πρέπει να αφήσει τον παίκτη να φύγει», πρόσθεσε. «Μπορεί να μην έχει ενσωματωθεί, μπορεί η γλώσσα και η ομάδα να μην τον έχουν βοηθήσει. Ολα εξαρτώνται από τον προπονητή που θα έρθει και αν τελικά θα τον διώξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ