Νίκη για τη Φενέρ, ασίστ ο Πέλκας (3-1, vid)

Νίκη για τη Φενέρ, ασίστ ο Πέλκας (3-1, vid)

Ο Πέλκας σέρβιρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στη νίκη με 3-1 επί της Γκαζιαντέπ των Μιραλάς και Μιράντα.

Με τον Δημήτρη Πέλκα να «σερβίρει» το δεύτερο γκολ, η Φενερμπαχτσέ επικράτησε εντός έδρας της Γκαζιαντέπ των Μιραλάς και Μιράντα με 3-1, για την 33η αγωνιστική της Super Lig.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πέλκα έφτασε τους 66 πόντους μείωσε στους 4 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας, η οποία, ωστόσο, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η Γκαζιαντέπ βρίσκεται στην 6η θέση με 50 πόντους. Οσον αφορά στους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, τόσο ο Βέλγος μεσοεπιθετικός όσο και ο Πορτογάλος σέντερ μπακ ξεκίνησαν στη βασική 11άδα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Φενερμπαχτσέ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκλειναν καλά τους χώρους προς την εστία του Γκούβεντς. Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους και στο 56’ ο Χακάν Γιαντάς έκανε το 1-0.

Στο 66’ η Γκαζιαντέπ ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι με εκτέλεση φάουλ του Αλεξάντρου Μάξιμ, αλλά η Φενερμπαχτσέ απάντησε άμεσα και στο 71’ πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ.  Ο Πέλκας με κεφαλιά έστρωσε στον Βαλένσια και αυτός με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Αυτή ήταν η 7η ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Πέλκα.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σινάν Γκιουμούς από ασίστ του Λουίζ Γκουστάβο στο 90+5′.

Δείτε το 2-1 της Φενέρ στο οποίο έβγαλε την ασίστ ο Πέλκας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ