Γύρισε από την Αμερική ο Ομάρ (pic)

Γύρισε από την Αμερική ο Ομάρ (pic)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί γύρισε στην Τουρκία από την Αμερική όπου είχε πάει για να εξεταστεί από ειδικό οφθαλμίατρο για τον σοβαρό τραυματισμό του στο μάτι.

Την επιστροφή του στην Τουρκία από την Αμερική πραγματοποίησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, Ομάρ Ελαμντελαουί.

Ο Νορβηγός οπισθοφύλακας είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να εξετασθεί από ειδικό οφθαλμίατρο, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στο μάτι από έκρηξη πυροτεχνήματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν πολύ σοβαρός.

Ο 29χρονος διεθνής είχε νοσηλευτεί 19 ημέρες σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όμως η όραση του δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως και σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της Γαλατασαράι, αποφασίστηκε να πάει στην Αμερική ώστε να λάβει εξειδικευμένη βοήθεια.

Η τουρκική ομάδα ενήμερωσε για την κατάσταση της υγείας του πρώην αρχηγού των ερυθρολεύκων και ανέφερε ότι σχεδιάζεται πρώτα η μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων, ακολουθούμενη από εγχείρηση κερατοειδούς. Η διαδικασία της θεραπείας του πραγματοποιείται από από το Liv Hospital, μια κλινική στις ΗΠΑ που θεωρείται ότι είναι η καλύτερη σε τραυματισμούς στον κερατοειδή.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την επιστροφή του ο Ομάρ έσπευσε να επισκεφτεί τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ