Προπονητής στη Ζιλ Βιθέντε πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού!

Προπονητής στη Ζιλ Βιθέντε πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού!

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Βίτορ Περέιρα, Πέδρο Ριμπέιρο είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Ζιλ Βιθέντε.

Η Ζιλ Βιθέντε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πέδρο Ριμπέιρο, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας και θα αντικαταστήσει τον Πάουλο Άλβες. Ο νέος τεχνικός του πορτογαλικού συλλόγου είναι για πρώτη φορά πρώτος προπονητής σε ομάδα και ανέλαβε την Ζιλ με σκοπό να σώσει την κατηγορία. Ο Ριμπέιρο έχει υπογράψει το συμβόλαιο του και καλείται να δείξει τις προπονητικές του δυνατότητες σε μια ομάδα με πίεση, καθώς «καίγεται» να μην υποβιβαστεί

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Ριμπέιρο ήταν βοηθός προπονητή για πολλά χρόνια, ενώ έχει περάσει και από τη χώρα μας και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό, την εποχή που ήταν τεχνικός των ερυθρόλευκων ο Βίτορ Περέιρα. Ο Ριμπέιρο ακολουθούσε στη συνέχεια των Πορτογάλο προπονητή κι έχει εργαστεί πέρα από τον Ολυμπιακό (τη σεζόν 2014-15) στη Μόναχο 1860, στην Αλ Αχλί, στην Πόρτο, ενώ παλιότερα είχε περάσει κι από τη Φειρένσε χωρίς να έχει συνεργάτη όμως τον Βίτορ Περέιρα.

Μιλώντας στην τηλεόραση club, ο Πέδρο Ριμπέιρο ανέφερε πως του αρέσει η πρόκληση της Ζιλ και για αυτό αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου της πορτογαλικής ομάδας. Επίσης ο πρώην βοηθός του Περέιρα τόνισε πως έχει μεγάλο κίνητρο και φιλοδοξία για να βοηθήσει Ζιλ Βιθέντε να πετύχει τους στόχους της αυτή τη φορά και να φτάσει εκεί που αξίζει να είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ