Επιμένει η Γαλατάσαραϊ για Τσιμίκα

Επιμένει η Γαλατάσαραϊ για Τσιμίκα

Οι Τούρκοι γράφουν ξανά για τον διεθνή αριστερό μπακ και την Γαλατάσαραϊ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για την Γαλατάσαραϊ και τον Κώστα Τσιμίκα, με τους Τούρκους να επιμένουν ότι η «τσιμ μπομ» ενδιαφέρεται για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (29/4) υπήρξαν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, τα οποία ανάφεραν ότι ο Μαρσέλο Σαράκι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Γαλατάσαραϊ, με τους ανθρώπους της τούρκικης ομάδας να καλοβλέπουν τον Κώστα Τσιμίκα.

Οι Τούρκοι στέκονται στις λίγες συμμετοχές που έχει πραγματοποιήσει φέτος ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και επισημαίνουν ότι είναι πολύ πιθανό η Λίβερπουλ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να προχωρήσει στον δανεισμό του 24χρονου ακραίου αμυντικού.

Στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν επίσης τις εξαιρετικές σεζόν που έκανε με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά, αλλά και τα 13 εκατ. ευρώ ξόδεψε η Λίβερπουλ για να τον αγοράσει τον περασμένο Αύγουστο από τον Ολυμπιακό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι γράφουν ότι η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον Κώστα Τσιμίκα, αφού είχαν υπάρξει δημοσιεύματα και τον περασμένο Ιανουάριο.

Φέτος, ο διεθνής μπακ έχει πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές και έχει αγωνιστεί 225 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ