Βενγκέρ : «Μας λείπει το League Cup και το θέλουμε πολύ»

Βενγκέρ : «Μας λείπει το League Cup και το θέλουμε πολύ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει πολύ να οδηγήσει την Άρσεναλ στην κατάκτηση του φετινού Λιγκ Καπ, καθώς είναι ο τίτλος που λείπει από την ομάδα τα είκοσι χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Αλσατός τεχνικός.

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του League Cup (18:00) τόνισε πως το συγκεκριμένο τρόπαιο είναι αυτό που λείπει από τους κανονιέρηδες και ότι θέλει πολύ να το κατακτήσει.

Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ υποστήριξε επίσης ότι μια ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου δεν θα σημαίνει αυτόματα ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη για την ομάδα.

«Φυσικά και θέλω το League Cup. Δεν το έχω κερδίσει, όμως πρέπει να πω πως στη διοργάνωση χρησιμοποιούσα πάντοτε την ομάδα νέων και πάντοτε είχαμε καλούς νέους παίκτες» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Είμαστε στον τελικό και είναι μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το τρόπαιο. Υπάρχουν πολλές ομάδες στην Premier League, οι οποίες παλεύουν για τρόπαια και όπως με όλα τα άλλα θα ήθελα να κερδίσω και αυτό».

Την ίδια στιγμή, σχολιάζοντας το αν σε μία ενδεχόμενη κατάκτηση η χρονιά θα θεωρείται ήδη επιτυχημένη επεσήμανε: «Δεν συμφωνώ με αυτό. Όταν κερδίζεις ένα τρόπαιο, θέλεις να κερδίζεις κάθε διοργάνωση, θέλουμε να τα πάμε καλά στην Premier League, θέλουμε να τα πάμε καλά στο Europa League, και το ίδιο ακριβώς και στο Κύπελλο Αγγλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ