Σανίνο: «Η μόνη ομάδα που περίσσεψε για τον Κόντε είναι η Τότεναμ»

Σανίνο: «Η μόνη ομάδα που περίσσεψε για τον Κόντε είναι η Τότεναμ»

Ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού, Τζουσέπε Σανίνο, μίλησε για τις διάφορες αλλαγές προπονητών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού, Τζουσέπε Σανίνο, κλήθηκε από ιταλικό περιοδικό να σχολιάσει τις αλλαγές προπονητών ανά την Ευρώπη, τονίζοντας πως η μοναδική ομάδα που παρέμεινε για τον συμπατριώτη του, Αντόνιο Κόντε, είναι η Τότεναμ.

Παράλληλα επισήμανε πως η απόκτηση του Μουρίνιο από την Ρόμα ήταν πιο πολύ για να εντυπωσιάσει τους φιλάθλους της, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Αλέγκρι στην πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 64χρονου:

«Καταλαβαίνω την επιστροφή του Αλέγκρι στη Γιουβέντους, γιατί δεν έγινε ποτέ ξεκάθαρος ο λόγος που έφυγε. Η απόκτηση του σημαίνει ότι κάποιος έχει καταλάβει πως κάτι ήταν λάθος.

Ο Μουρίνιο επιστρέφει επίσης, αλλά μου μοιάζει πιο πολύ με μία κίνηση εντυπωσιασμού. Για τον Κόντε από την άλλη μου φαίνεται ότι έχει απομείνει μόνο η Τότεναμ τώρα, ενώ όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στην Ίντερ, Ινζάγκι, μένει να δούμε το αν θα χρησιμοποιήσει το ίδιο πλάνο με αυτόν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ