Γκιμαράες : Νέος προπονητής ο Πεσέιρο

Γκιμαράες : Νέος προπονητής ο Πεσέιρο

Η Γκιμαράες, έπειτα από την βαριά έδρας ήττα με 5-0 από την Μπράγκα για την 23η αγωνιστική της Primera Liga, αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς. Οι διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας έφερε τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτή είναι ο […]

Η Γκιμαράες, έπειτα από την βαριά έδρας ήττα με 5-0 από την Μπράγκα για την 23η αγωνιστική της Primera Liga, αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς. Οι διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας έφερε τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αυτή είναι ο 15η ομάδα της προπονητικής καριέρας του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς έχει προπονήσει τις εξής: Ουνιάο Σανταρέμ, Ουνιάο Μοντεμόρ, Οριεντάλ, Νασιονάλ, Σπόρτινγκ, Αλ-Χιλάλ, Παναθηναϊκό, Ραπίντ Βουκουρεστίου, εθνική Σαουδικής Αραβίας, Μπράγκα, Αλ Γουάντα, Αλ Αχλί, Πόρτο και Αλ Σαρζάχ.

Ο Πεσέιρο θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας την προσεχή Κυριακή, στον αγώνα με την Μπελενένσες, για την 24η αγωνιστική.

Σε ποστάρισμά του στο Twitter, ο 57χρονος προπονητής δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος που δέχομαι αυτή την τεράστια πρόκληση, τόσο τεράστια όσο η ομάδα, με μια μεγάλη αθλητική και απαιτητική κουλτούρα! Ήταν ένα όνειρο… Ένας τεράστιος στόχος…»

https://twitter.com/JosePeseiro/status/968954482712367107

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ