Σορλόθ: Επίθεση… αγάπης με 3,4 εκατ. σχόλια στο Instagram του (pic)

Σορλόθ: Επίθεση… αγάπης με 3,4 εκατ. σχόλια στο Instagram του (pic)

Στο άκουσμα της επιστροφής του Αλεξάντερ Σορλόθ, στην Τραμπζονσπόρ, οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας έστησαν πάρτι... 3,4 εκατ. σχολίων στο Instagram του παίκτη.

Με το που ακούστηκε ως φήμη η επιστροφή του Αλεξάντερ Σορλόθ στην Τραμπζονσπόρ οι οπαδοί της ομάδας έκαναν… πάρτι, καθώς κάτω από ανάρτησή του στο Instagram τα σχόλια έφτασαν τα 3,4 εκατομμύρια!

Ο 25χρονος Νορβηγός επιθετικός της Λειψίας τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε δανεικός στην Τραμπζονσπόρ από την Κρίσταλ Πάλας, στην οποία τότε ανήκε.  Η θητεία του ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, αφού, σκοράτωντας 33 γκολ, έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της τουρκικής ομάδας.

Το περασμένο καλοκαίρι, λοιπόν, πουλήθηκε από την αγγλική ομάδα έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ στη Λειψία, όμως αποδείχτηκε ότι δεν ήταν διάδοχος που έψαχνε η γερμανική ομάδα, αφού πέτυχε μόλις έξι γκολ.

Όταν ξεκίνησαν επόμενως να υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να γυρίσει στην Τράμπζονσπορ, οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας του έκαναν…. επίθεση αγάπης ζητώντας του να επιστρέψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ