«Μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ ο Εντσάμ και κλείνει στην ΑΕΚ»

«Μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ ο Εντσάμ και κλείνει στην ΑΕΚ»

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Ολιβιέ Εντσάμ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ, με την ΑΕΚ να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Ένα βήμα πριν από την ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολιβιέ Εντσάμ καθώς όπως μεταφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, είναι έτοιμος να μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ και να κλείσει στην Ένωση.

Οι κιτρινόμαυροι δούλευαν αρκετές μέρες την υπόθεση του Γάλλου μέσου, ο οποίος έψαχνε τρόπο να μείνει ελεύθερος από τους «καθολικούς» για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, καταθέτοντας στον παίκτη μια πολύ ικανοποιητική πρόταση.

Έτσι σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο ο Εντσάμ θα μείνει ελεύθερος, όντας πολύ κοντά στο να υπογράψει με την ΑΕΚ και να φορέσει τη φανέλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στον πρώην παίκτη της Τζένοα, Ολιβιέ Εντσάμ. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ και θα μπορέσει να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Για την ακρίβεια ο πρώην παίκτης της Τζένοα είναι ένα βήμα από την ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να κλείσουν το deal», σημειώνει ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ