«Ο Ολυμπιακός ίσως επιδιώξει την επιστροφή του Κούτρη»

«Ο Ολυμπιακός ίσως επιδιώξει την επιστροφή του Κούτρη»

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός ίσως επιδιώξει να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Λεονάρντο Κούτρη, διακόπτοντας τον δανεισμό του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Λεονάρντο Κούτρης βρίσκεται από το προηγούμενο καλοκαίρι στη Γερμανία για λογαριασμό της Φορτούνα Ντίσελντορφ, όντας δανεικός από τον Ολυμπιακό για δύο χρόνια, με οψιόν αγορά που όπως σημειώνουν γερμανικά δημοσιεύματα φτάνει σε επταψήφιο νούμερο.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Build» οι «ερυθρόλευκοι» ίσως επιδιώξουν την επιστροφή του Έλληνα αριστερού οπισθοφύλακα, διακόπτοντας την δανεισμό του. Ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, Ούβε Κλάιν, φαίνεται να είναι σίγουρος πως ο παίκτης θα μείνει κανονικά στην ομάδα σημειώνοντας πως έχει συμβόλαιο.

Παράλληλα οι Γερμανοί σημειώνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε παραχωρήσει δανεικό τον Κούτρη στη Μαγιόρκα και έτσι ίσως δεν θελήσει να τον έχει ξανά υπό τις οδηγίες του. Τονίζοντας πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την αγορά και για άλλους ποδοσφαιριστές που καλύπτουν τη θέση.

Ο Ούβε Κλάιν έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον 26χρονο μπακ και τη δουλειά του αναφέροντας: «Ο Λεονάρντο είναι ένας άψογος επαγγελματίας. Περνά πολύ χρόνο στο γυμναστήριο καθημερινά. Είχαμε καιρό να δούμε έναν παίκτη που να προσαρμόζεται με τέτοια ευκολία. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρει λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση και ο προπονητής της ομάδας δουλεύει πάνω σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ