«Απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου»

«Απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου»

Πρόταση του Ολυμπιακού φέρεται να έχει απορρίψει ο Χένρι Ονιεκούρου, καθώς όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα θέλει να παραμείνει στη Γαλατασαράι.

Σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών αναμένεται να στρέψουν τα βλέμματα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, καθώς ο Χένρι Ονιεκούρου φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «aksam.com.tr» και αναπαράγουν Μέσα της Νιγηρίας, ο 23χρονος δεν δέχθηκε την πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες καθώς επιθυμεί να παραμείνει στην Τουρκία και να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Γαλατασαράι.

Η Γαλατά θα έπρεπε να καταθέσει πρόταση απόκτησης του Νιγηριανού εξτρέμ, μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, όπως καθόριζε το συμβόλαιο του, όμως δεν προέβη σε κάποια τέτοια κίνηση. Ο Ονιεκιούρου όμως ζήτησε από τη Μονακό, όπου και ανήκει, να περιμένει λίγο περισσότερο τον τουρκικό σύλλογο.

Παράλληλα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον παίκτη και τον περασμένο Ιανουάριο, με την απάντηση του να είναι και πάλι αρνητική, καθώς δεν θέλει να βρεθεί στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ