Πάρμα: Ανακοινώνεται ο Μπουφόν

Πάρμα: Ανακοινώνεται ο Μπουφόν

Η ιταλική ομάδα συμφώνησε σε όλα με τον 43χρονο τερματοφύλακα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο.

Στην Πάρμα επιστρέφει ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, με την ανακοίνωσή της απόκτησής του από την ιταλική ομάδα να είναι θέμα ωρών, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα.

Ο 43χρονος τερματοφύλακας, που έκανε μεγάλη καριέρα στην Γιουβέντους, συμφώνησε σε όλα και επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Στην Πάρμα μάλιστα ο έμπειρος πορτιέρο θα έχει προπονητή τον πρώην συμπαίκτη του (2001-2004) στη Γιουβέντους και πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ιταλική ομάδα παίζει ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Ζαγαρίτης, ενώ θα είναι επίσης συμπαίκτης με τον 35χρονο φορ, Γκατσιάνο Πελέ.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η Πάρμα, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του 43χρονου τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ