Κεσερού : Ανανέωσε με τη Λουντογκόρετς

Κεσερού : Ανανέωσε με τη Λουντογκόρετς

Ο Κλαούντιο Κεσερού, που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, προχώρησε σε μια απροσδόκητη κίνηση, καθώς συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λουντογκόρετς.

Ο Κλαούντιο Κεσερού, ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού, αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Λουντογκόρετς και να βάλει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον δικέφαλο του βορρά να ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Ρουμάνος επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα από τη Βουλγαρία για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Λουντογκόρετς ανακοίνωσε την ανανέωση του Κεσερού με καλύτερες απολαβές κι έβαλε τέλος στα όνειρα του Ραζβάν Λουτσέσκου που ον ήθελε διακαώς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να παραμείνω στη Λουντογκόρετς. Νομίζω ότι έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ακόμα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια και νιώθω πολύ καλά που θα είμαι εδώ» δήλωσε ο Ρουμάνος επιθετικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση του Κεσερού να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα από τη Βουλγαρία αποτελεί τεράστια έκπληξη στα μέσα της γειτονικής χώρας, καθώς όπως τονίζεται ήταν δυστυχισμένος στη Λουντογκόρετς. Αυτό ήθελε να εκμεταλλευτεί και ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο για να τον κάνει δικό του, όμως τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο Κεσερού έχει σε συνολικά 74 συμμετοχές με τη βουλγάρικη ομάδα 50 γκολ κι αναμφίβολα είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στη Βουλγαρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ