Ο Ρόμπεν σκέφτεται να αποσυρθεί ξανά από την ενεργό δράση

Ο Ρόμπεν σκέφτεται να αποσυρθεί ξανά από την ενεργό δράση

Το μέλλον του Άριεν Ρόμπεν παραμένει άγνωστο και η απουσία του από την πρώτη προπόνηση της Γκρόνινγκεν φούντωσε τις φήμες περί απόσυρσης του από την ενεργό δράση.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Άριεν Ρόμπεν επέστρεψε στην ενεργό δράση για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γκρόνιγκεν, δηλαδή της ομάδας που πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Τα πράγματα όμως δν πήγαν όπως θα ήθελε, καθώς ο άλλοτε άσος της Μπάγερν Μονάχου υπέστη έναν τραυματισμό στις αρχές της σεζόν, που τον κράτησε εκτός γηπέδων για επτά μήνες, επιστρέφοντας τον Απρίλη.

Ο Ολλανδός εξτρέμ μπορεί να μην πέτυχε κάποιο τέρμα στα έξι παιχνίδια που συμμετείχε, αλλά μοίρασε δύο ασίστ. Ωστόσο, ο ο τεχνικός διευθυντής της Γκρόνιγκεν, Μαρκ Γιαν Φλέντερους, αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του και το ενδεχόμενο απόσυρσης του φαντάζει πιθανό.

«Ο Άριεν δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση για το μέλλον του. Μέχρι τότε ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης. Είμαστε σε επαφή μαζί του όσον αφορά το μέλλον του. Ως ομάδας, όμως, θέλουμε να του δώσουμε όλο το χώρο και τον χρόνο να πάρει μια καλά μελετημένη απόφαση για το μέλλον του.

Του είμαστε ήδη πολύ ευγνώμονες για το ότι ήταν μέλος της ομάδας την περασμένη σεζόν. Ελπίζουμε πως θα παραμείνει και φέτος, αλλά περιμένουμε υπομονετικά πλέον. Δεν έχουμε θέσει κάποια προθεσμία στην απάντηση του. Εξάλλου, το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Γιαν Φλέντερους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ